Tottering Foliage

Only Sixteen

Bra hotell i borlänge

Finns fina köksluckor i märsta.

Hitta ett bra ställe att stanna över

Ja man vill ju gärna hitta ett ställe som man kan stanna över och som man tycker är mysigt och som man tycker om att vara på. Ja det finns bra hotell i borlänge som man kan ta in på och som är bra när man kanske är påväg uppåt i landet och man känner för att hitta något som man känner är det som man vill göra. Ja det finns en hel del bra ställen som man kan hitta och som gör att man hittar det där stället som man tycker lite extra bra om och som man vill åka tillbaka till.
Ja man vill ju att det ska vara så att man kam få det att bli så bra som möjligt och att man kan få det att bli ett ställe som man stannar över på när man åker uppåt.

Hitta sina favoriter

Ja man vill ju hitta sina favoriter och som man känner är det som man gillar och tycker om. Och det är ju härligt när man känner att man har det som man vill ha och att det kan vara så att man gillar det och tycker att det blir det stället som man gärna återkommer till.
Ja man vill ju ha det härligt på sin semester och det är så mycket som kan göra att det blir en härlig semester och som gör att det blir så mysigt och härligt och det är ju härligt att ha gjort dom sakerna på semesterns som man har längtat efter så att man sen kan ha fina minnen att tänka över på och som gör att man trivs och tycker att det är lite extra mysigt och kul att vara där man ska vara. Ja det gäller att hitta det som man gillar.